Memorias Atras....

image20


Tjohoo...Idag kom den äntligen!! Ja Hocicos nya fullängdare..som jag har väntat. Februari är vanligtvis en kort månad, men ack så långsamt det har gått fram tills idag. Och precis som jag hade förväntat mig så va den ju helt suveränt bra!! Så nu kan jag i lugn och ro sätta mig ner och njuta av lite bra musik, och ladda inför Långfredagen, då jag och min man åker till hufvudstaden för att se dom spela live.

Har väl inte gjort så hemskt mycket idag...Vi har bara tagit det lugnt. Niclas har jobbat hela dagen, så jag Moa och lillmonstret har fått roa oss själva. Moa har väl varit lite smått uttråkad då hon inte haft någon att leka med. Lillmonstret?? ja han blir aldrig uttråkad. Där fixas det hela tiden image21. Och speciellt med allt som man helst inte får fixa med.  Voffò gör de på dette viset??

Nä..nu blir det soffläge. Erik har precis somnat och Moa har farit till sin pappa över helgen. Så nu ska jag bara ta det lugnt!!
So long.....


Min man..... ;)

image19


Btw..hittade ett superfint foto på min man, som ni kanske förstår är Djurgårdareimage18.... och bananälskare. Älskling, ta inte illa upp du vet att jag älskar dig!!


Idag är en annan dag.....

Idag har det känts lite bättre iaf..allting har inte varit så mörkt som igår. Vi har väl inte gjort något speciellt idag, bara varit hemma och tagit det lugnt..jag har fixat med lite Tradera-paket och så..
På eftermiddagen pös Niclas , Erik och Moa iväg till svärisarna och hälsade på. Tog tillfället i akt och städade av lite här hemma. Skönt att för en gångs skull göra det när man är själv hemma, man får lite mer gjort då.
image17

Erik har precis gått och sussat, så nu hade jag tänkt att tända lite mysiga doftljus och bara krypa ner i soffan och njuta av ett nystädat hem image16....

So long....


Blue Monday del II ......

image15

Idag känns allt skit!! Är trött som en galning...Massor med tankar som snurrar i skallen....Funderingar om hur framtiden ska bli...vad ska jag göra när mina föräldradagar är slut, är ju arbetslös och vi behöver pengar???
Idag känns det verkligen som om allt ska gå åt h-e!! Idag känns det som om jag skiter i allt....Det känns som om jag är helt själv i hela världen....


Lilla Sniff finns inte mer......


Min älskade lilla söta kanin Sniff finns inte mer image10... Niclas skulle ut och ge honom mat innan han for till jobbet i eftermiddags då han märkte att Sniff bara låg där utan och röra sig, han kunde inte heller se att han andades. Sniff var världens gosigaste och snällaste kanin du kan tänka dig!! Jag kommer att sakna honom...Hoppas att du har det bra nu uppe hos de andra kaninerna...


Det var ett tag sedan som jag skrev här nu, men uppriktigt talat så har jag ej haft ork eller lust eller tid för den delen heller..Veckan som varit har flutit på som det brukar göra. Lek och bus med Erik, massor med mat, lite "kyrkis", promenader med vagnen ute i det "varma" vårvädret :P..
Jag ska försöka att skärpa till mig, det är faktiskt rätt kul när man väl skriver. Och sen får vi hoppas att min kära SysterYster får fingrarna ifrån GuitarHero image11 och fortsätter fixandet av min blogg..(nej, detta var ingen pik :) )
Ses till veckan....
So long.....



Mord och elände.....

De flesta har nog läst om mordet i Mora vid det här laget. Jag tycker det är så hemskt...vad är det för människa som kan göra detta??Hur kan man mörda någon och sedan klara av att leva med sig själv??
Jag har spenderat en stor del av dagen i att försöka få reda på lite "fakta" här på nätet...Men det mesta man kan läsa är bara rena spekulationer om vem, varför osv. Det har länkats hit och dit till hennes Lunarsida, bilddagbok  t.o.m till hennes mammas blogg. Varför inte bara låta det vara, i respekt till hennes familj. I sinom tid kommer allt fram iaf..
Jag skänker en tanke på hennes familj , nära och kära och hoppas att de ska kunna ta sig vidare.

Dagen har varit superlugn..i vanlig ordning. Vi har sovit, ätit, lekt och ätit lite till image8.
Min ohängde lillebror var här en vända och länsade vår frys =) och slängde i sig en kopp kaffe i all hast. För övrigt kommer vi snart att bli grannar,då kan jag hålla lite koll på honom ;P

Lillmonstret har precis däckat för natten image9  så jag tänkte passa på att krypa ner under mysfilten i soffan en sväng innan läggdax och glo på lite "House"...
 So long.....


Blue Monday.....

Nejdå, så farligt är det väl inte. Det enda som är lite tråkigt är att Moa har åkt till sin pappa. Det blir ju så himla tomt image6.
Men..inte att förglömma att vi fortfarande har ett till litet monster som säkert kommer att se till att den här veckan går fort..

Helgen har gått sin gilla gång, har inte hänt så mycket faktiskt. Men det är väl som vanligt..man får ju ta mig sjutton lappsjuka här!!
I fredags så var Moa på Alla Hjärtans dag-disko i skolan. Och hennes snälla mamma hade fixat iordning henne så fint. Snygga kläder och lite smink på ögonen, kanonfin var hon!! jag vet inte hur många ggr hon sprang och speglade sig innan hon åkte...
Lördagen var lugn....lite pyssel med det vanliga och kvällen i soffan tittandes på melodifestivalen (suck!!).
Gårdagen sprang förbi ganska obemärkt...Niclas och Moa tog med sig Erik på en liten sparktur i det sköna vädret en vända, medan jag passade på att städa undan lite.

Idag har det väl inte heller hänt så väldans mycket. Men på något sätt så har vi tagit oss igenom ännu en "lappsjuk" dag...Lite duktig har jag iaf varit, slängde ihop en chokladkaka på eftermiddagen. Så den har vi suttit och mumsat på alla tre .image7
För tillfället så sitter Niclas och spelar PS2 och jag tänkte sitta här och glo en liten stund innan det är dags för cityakuten..
So long.....


Tävling =) .....

Jag tävlar om ett snyggt diskset hos Junitjej. De fina produkterna är sponsrade av  Happy Lina. Tävlingen pågår till tisdagen den 19/2-08. Du kan läsa om tävlingen här. Var med och tävla du också!! Meddela Junitjej om att du är med.


Ny bloggdesign....

Tjohoo...Det här hade du gjort bra kära SysterYster!! Jag är helnöjd!! MEN, jag skulle vilja att du tog bort skinny puppy-logon, och satte dit den här istället =)(se längst ner) Tror du att det går?? Sedan vill jag att du sätter dit att jag läser hos dig i ytterspalten. Har sett att du har en lista på vilka bloggar du läser . Hoppas att du fattar vad jag menar, jag är ju helt värdelös på detta *s*.
Kom på en sak till...vill nog att du ändrar bilden på mig oxå...skulle vilja ha den som jag har på Facebook.Den är snyggare tycker jag..
Nu känner jag mig som en riktig tjatkärring ;P Är det så att du inte känner för det så förstår jag det....
Annars är allt suveränt snyggt gjort!! Tack återigen!


image4


Alla Hjärtans Dag.....

Ja, idag har det ju varit Alla Hjärtans Dag. Men den har faktiskt passerat ganska obemärkt förbi. Förutom imorse när min dotter kom med en hel drös av kort =) Tyvärr har inte jag kunnat fixat någon gullig liten present till henne pga våran skitkassa ekonomi. Lovade iaf henne att hon skulle få något sen. Och som ni förstår så har jag inte heller haft råd att fixa nåt till min man heller. Fast egentligen så är det ju så mycket roligare när man får en liten överraskning helt oanandes. Alla hjärtans dag är ju så himla förutsägbar egentligen. Ge present- få present...

Vi har väl inte gjort något speciellt idag. Erik och Niclas var ut en vända i förmiddags med sparkenimage3 och det tyckte Erik var så skönt att han passade på att ta en liten tupplur. Jag passade på att rasta dammsugaren som hastigast och sätta på en tvättmaskin.
Niclas pös iväg och jobbade vid tre-snåret och sen dess har det varit lugna gatan.

Well, well...nu sover kidsen och jag själv ska väl ta och masa mig iväg till sängen så småningom. Antar att Niclas dyker upp snart oxå...

So long....


Äntligen onsdag....

De senaste dagarna har jag varit helt slut så jag har faktiskt inte orkat uppdaterat mig här. Känner mig fortfarande lite ur form men några rader ska jag väl klämma ur mig =)

Idag är det ju onsdag så jag och Erik tog sparken till "kyrkis" som vi för det mesta brukar göra. Det var kanonföre!! Med Erik i sparklådan och jag bakom sparkandes så gick det på nolltid dit...På kyrkis var det väl ungefär som vanligt, lek och lite skitsnack. Eftersom lillgubben brukar bli så himla trött när vi åker hem så hade jag tagit med mig mat den här gången. Annars brukar vi stressa hem som galningar för att hinna hem ock käka lunch innan det blir middagssovning. Så det var rätt skönt att maten var avklarad när vi kom hem och det bara var att krypa ner i sängen och sussa lite...ja, jag sov faktiskt jag med =)

På eftermiddagen har vi faktiskt inte gjort så mycket, hade mina tankar om vi skulle ta en liten vända till med sparken. Men det hade börjat blåst så mycket, därför stannade vi inne istället. Erik hjälpte mig som vanligt att stoppa in lite tvätt i maskinen. Jag förstår inte hur det kan bli så himlans mycket tvätt här?? tur är det väl att man har en maskin som tar 6kg =).
Moa har varit på kör ikväll oxå, så idag blev det sen middag. Efter det så tog jag hand om disken och Niclas tog vår son till badkaret för ett skönt kvällsbad före läggning....
Och nu så sitter jag och väntar på att klockan ska bli 21:00 för då är det ÄNTLIGEN säsongspremiär på Grey`s Anatomy, som är mitt och min mans favvoserie. Som vi har väntat!! Men tills dess så blir det en kaffe och en cigg, och så ska jag försöka lura iväg Niclas till macken för att köpa lite att tugga på =)

So long......


Måndag imorgon....

Usch vad fort en helg springer iväg...Imorgon är det ju måndag igen =( Iof så kommer ju min lilla Moa igen och blir här hela veckan =) Då blir det lite liv och rörelse igen....


Helgen har gått i lugnets tecken. Niclas har slavat och jobbat så jag och Erik har väl mestadels fått roa oss själva. Igår va vi ju bara tvungna att ta en promenad i solskenet, det va helt underbart skönt ute. Man kände att solen har börjat värma så smått igen och det kröp fram ett uns av "vårkänslor". Nu börjar man längta på allvar efter våren =)

Kvällen var lugn, K kom förbi en vända och hälsade på. och efter att hon farit så var det gröt-och läggdags för lillgubben. Jag tror att han somnade på typ en minut, det gjorde nog susen med lite friskluft.
Tittade en sväng på melodifestivalen (blä!), varför jag gjorde det hade sin enkla förklaring att det inte fanns något bättre att fästa ögonen på. Niclas dök väl upp vid halv tio-snåret, så han gjorde mig sällskap i soffan en stund inna klockan sprang iväg till sängdags....

Tur att man gick och lade sig någorlunda i tid igår, för imorse va nog Erik uppe före tuppen :P. Halv sex slog han upp sina blå . Så det var väl bara att masa sig upp och fixa gröt...Eftersom Niclas inte började jobba förrän 8:30, så kröp jag ner i sängen och halvlurade lite till det var dags för honom att pysa iväg.
Resten av dagen har varit exakt som vanligt..lunch..middagssovning...mellis.. lek...Niclas kom hem vid fyra och då satte jag igång med lite städning..så nu sitter jag här, erik har lagt sig och den sköna tystnaden har infunnit sig...skööönt! Det blir antagligen att krypa ner i soffan, kanske kika på någon bra film...
So long...


En till dag.....

Japp så är det..ännu en dag har gått. Sonen min vaknade som vanligt med tuppen, rättare sagt kl 6:00. Och hans stackars föräldrar dödströtta. Vissa mornar hade jag kunnat sälja min själ för att få sova en hel dag =)och ibland har jag tur, då min underbare man tar hand om Erik så att jag kan få sova lite till (tack älskling)Och idag var faktiskt en sån dag, jag kröp ner i sängen ett par timmar till.
Dagens roliga överraskning nummer två var att den snälla brevbäraren knackade på dörren och ville lämna över min hett efterlängtade "julklapp" innehållande Ett Hocicopaket med cd, kalender, pin, t-shirt, dekal och ett så kallat "lanyard" tjohoo!! Eftersom Hocico är mitt absoluta favvoband så kan ni ju kanske förstå att jag blev såå glad =)
Och dessutom så släpper de snart ett nytt album som lilla jag tänker lägga händerna på så fort jag kan(och har råd). För jag vill ju så klart ha den extra limiterade versionen som enbart kommer att kosta en sådär 49,99 euro Så är det någon snäll själ som känner att den vill donera lite pengar, så är det fritt fram *s*

Resten av dagen har varit lugn. Katta och Ingemar kom förbi och lånade en film. Vi bjöd på
lite kaffe och de bjöd på suveränt god "mascarpone"glass.
Och nu som sagt så har den här dagen gått och det är bara sängen kvar..

Godnatt och sussa så sött.....




Hungrig!!!

Ja då sitter man här och är fruktansvärt hungrig igen. Jag och min man är otroligt dåliga på att äta i rimlig tid när vi inte har min dotter Moa här, och ofta blir det skräpmat =( Därför kom han med den briljanta idèn att slänga ihop en omelett med en massa gott(och nyttigt) på....och till efterätt så ska jag mumsa choklad!


Dagen idag har varit lagom lugn..jag och min son har varit på "kyrkis" en vända. Det va ett bra tag sen vi var där, jag har inte riktigt haft lust eller ork. Men det va rätt skönt att komma hemifrån ett par timmar och träffa lite folk och låta Erik leka lite med andra barn oxå, det kan nog vara nyttigt.
Annars har det nog inte hänt något speciellt, dagen har travat på som vanligt.....


En jobbig dag....!

Våran lillgubbe vaknade med tuppen imorse, iof inget ovanligt numera. Så det var väl bara att pallra sig upp fixa lite gröt och fyra koppar kaffe(till mig).Utan kaffe på morgonen så blir jag inte människa iaf ingen snäll människa ;p.Btw hur sjutton fixar man smileysar??
Visste att jag skulle bli helt själv idag eftersom Niclas skulle jobba.
Efter frukost brukar vi bege oss till vardagsrummet för lite lek och tevetittande, och så även idag. Men jag tror min son hade bestämt sig för att det skulle bli en lååång förmiddag för hans arma lilla mamma...Tror han har hunnit med det mesta som han är jättemedeveten om att han inte får göra, han lyckades tom finta bort mig och springa iväg till sovrummet och välta ner den enda stackars blomman vi har i fönstret. Det roliga är att han tycker det är skitkul att man säger åt honom och han härmar så fint "ajaj" och hytter med sitt pekfinger.Precis som vi brukar göra! Ungar är väl för underbara =)
Och efter den tröttsamma förmiddagen så stupade två stycken trötta ner i sängen och sov ett tag..Sköönt!

Eftermiddagen flöt väl på som vanligt typ...mellis, lite lek osv. Erik va så hjälpsam och stoppade i en tvättmaskin med tvätt, så vi har faktiskt gjort lite nytta oxå..
Niclas kom väl hem vid halv fem ca, det kändes skönt för då är vi iaf två som kan underhålla och hjälpas åt med vår son.
Ett positivt besked var att Niclas äntligen har blivit kallad på jobbintervju, efter snart fyra!! år som timvikarie. Hoppas verkligen att han får jobbet, för det skulle verkligen hjälpa upp vår redan usla ekonomi =(
Kvällen kommer att bli lugn.Lite soffläge och kanske en bra film. Avslutar inlägget med en liten bild på vår lilla älsklingsmarodör =)



Det trodde jag aldrig....

Jaha ja...trodde väl aldrig att jag skulle skaffa mig en blogg. Men men jag ska väl följa min kära lillasysters råd då att testa iaf =).
Gubben min har precis lagt vårat lilla 15-månaders monster Erik. Själv känner jag mig alldeles slut i huvudet och kroppen, men det ska nog snart gå över eftersom jag tänkte skicka min käre make till Mora och köpa oss varsin pizza (mumma....) . Men ,men nog om detta för ikväll.Tänkte dra mig ut i kylan för en cigg och sedan dra min mysfilt över mig i soffan och invänta pizza =)
Bye...


Länkar

Här kommer jag att lägga upp mina länkar

RSS 2.0