J-a skitmuggar......

Allihopa var på Dollarstore en sväng idag för att kanske hitta något roligt. Hittade ett par jättefina muggar i "Lexingtonstil" marinblå med en vit stjärna på. Kom hem och skulle diska dom och försöka få bort prislapparna...tror ni det gick?? Tror de låg i blöt i ca 1/2 timme och det gick fortfarande inte att få bort det nedrans limmet (!!##!) och gnuggade jag det minsta med den "grövre" delen på disksvampen då försvann färgen...Gissa om att dessa muggar kommer att bli fetreklamerade!

Ikväll blir det bara lugnt, vi har storfrämmande av "systrarna" från Östhammar i helgen. Det blir antagligen att bara krypa ner i soffan och kika på någon bra film, tillsammans med varsin pizza. Ska bli såå skönt, för jag känner mig verkligen sliten efter den här veckan.
Ni får ha en bra kväll =)
Vi höres......



Jag blev utmanad.....

Blev utmanad av SysterYster

4 av Mina favoritprogram på TV
* Greys Anatomy
* Nip/Tuck
* Antikrundan
* Design:Simon och Tomas

4 saker jag gjorde igår
* Städade
*Glodde på TV
* Satt uppe alldeles för länge
*Prata med Katta

4 saker jag längtar till (efter)
* Då vi ska flytta
* Tinitusfestivalen
* Våren
* Sommaren

4 Favoritrestauranger
* Merals Pizzeria
* Claras restaurant
* Vår egen här hemma =)
* China

4 saker på min önskelista
* Få ett jobb
* Skaffa hus så småningom
* En massa nya grejor till nya lägenheten
* Nya kläder

Då jag tyvärr inte har någon att utmana förutom Syster(som redan gjort utmaningen) stannar utmaningen här...

Vi höres....



Jag vill dit.....!

Förhoppningsvis kommer jag att närvara den 10:e -11:e April =)




Orka bry sig....

Såg att jag fått ett par kommentarer från någon som kallar sig Tina på ett av mina inlägg (hoppsan hoppsan). Förstår lixom inte vad det är att reta upp sig på ?? Alla måste och kan inte älska Blondinbella, eller? Jag hör helt enkelt till de som INTE gillar henne och det står jag för. Och avundsjuk på henne är jag verkligen inte, för som jag skrev har jag precis allt jag behöver för att må bra. Och pengar är inte allt!! Sen att jag för några månader sedan skrev i ett inlägg att jag var trött på mig själv och var trött på att inte ha några pengar, så kan nog vilken människa somhelst känna sig ibland. Kan bara gratulera om just du är superlycklig precis hela tiden!
Sen en sak till.....visst jag är 36 år men jag tänker fan inte hålla käften om vad jag tycker och tänker och vlka åsikter jag har.
That`s it!!

Vi höres....


Sjuk liten pojke......

Började fundera igår när E skulle sova middag varför i hela friden han andades så rossligt. Orolig mamma som man är så började jag genast inbilla mig att han hade alla möjliga och omöjliga sjukdomar eftersom han inte brukar rossla på detta viset. När han vaknat så var det som bortblåst? Något tillfälligt tänkte jag...men så blev det lika till kvällen när han hade somnat. Lilla jag kunde typ inte sova på hela natten, då jag mest låg och lyssnade på hans andning :(.
Men så i morse när vi vaknade till liv så hade lillbubben fått feber och va aningens snorig, så det hela var ju "bara" en vanlig förkylning.
Vi skulle egentligen varit på "kyrkis" idag, men det skippade vi av förklarliga skäl. Vi har bara tagit det lugnt jag och E. Han har inte riktigt varit i samma form som han brukar vara.Lillstackare....Hoppas bara att han inte får det lika jobbigt inatt.

Det är hockey ikväll oxå...och det lär ju följas på ett eller annat sätt. Mora blev ju som typiskt är av med en sjuhelsikes till målvakt ..men men...vi fick en som inte heller går av för hackor, Juha Pitkimäki. han har ju stått i Mora nån säsong när de var uppe i elitserien och det gick ju bra =)

Nu blir det käk....
Vi höres.....


Hoppsan hoppsan.....

Gjorde ett fatalt misstag idag och råkade bara skriva en liten kommentar hos "Bimbobella" och fick genast fjortismaffian på mig *S*. Uscha mig!! Egentligen vet jag faktiskt inte varför jag ens läser hos henne när jag varje gång förundras hur någon kan vara så totalt nollad?? Jag avundsjuk?? NÄ, verkligen inte. Jag har allt jag behöver i mitt liv.... Förresten varför sitter jag ens och försvarar mig?? Såå, nog om detta!

Dagen har varit superlugn...N har varit på kurs och M i skolan. Jag och E har roat så gott som vi har kunnat. Och eftersom det är löningsdag så har vi varit och handlat på Maxi. Guud så underbart att ha pengar igen efter julen.Januari är verkligen en lååång månad =( Så nu är kylskåpet fyllt till bredden igen...Annars har det väl inte hänt så mycket...som vanligt ungefär.
Imorgon blir det kyrkis och på eftermiddagen så kommer Ellinor hit och ska titta på vår lägenhet eftersom vi flyttar i slutet på Mars. Hoppas att hon tycker om den...

Näe, dags att betala lite räkningar då =((
Vi höres......



Anti.....

Idag har det varit en sån där antidag...precis allting har känts så tungt. Eftersom dammsugaren inte blev rastad som den skulle igår så var jag tvungen att göra det idag istället  :(. Har även roat mig med att byta ur sängarna(vilket är det värsta jag vet) och tvätta ett par maskiner. Men...inget ont som har något gott med sig...Katta kom förbi som hastigast på eftermiddagen och slängde in sådär 40 st hembakta kanelbullar..mums. Hon gör världens godaste bullar! Så efter provsmakning gick allting lite lättare =).
Har precis kommit ur duschen  och om en stund tänkte jag sätta mig ner framför tv:n och zappa mellan "Design Simon och Thomas" och "bonde söker fru- bröllopet " förstår inte varför de måste visa programmen exakt samma tid =(
Vi hörs....                                                                         


Insnöade......

Fy sjutton, det bara vräker ned snö idag oxå. Plogbilen har varit här 2 ggr redan! När ska det sluta??Vädret är verkligen skumt ibland, från -25 grader kallt till 5-6 plusgrader för att avslutas med ett par deci snö :s .
Vi har precis kommit hem efter att ha lämnat gullepojken på bussen hem till Svärdsjö. E och N är ute och skottar igen och jag sitter här och slösurfar lite. Borde ha rastat dammsugaren en sväng men ska jag vara ärlig så orkar jag inte....Det kommer nog att bli en tidig kväll i säng för mig känns det som. Imorgon kommer ju nästa lilla yrväder hit <3 .
Näe, nu blir det en cigg .....

Vi hörs.....


Here we go.....

Jaha ja, då gör vi ett  nytt försök att blogga då =) har ju haft bloggtorka här i sisådär 10 månader (skäms på mig)!
Systeryster har tjatat på mig och tom varit så schysst att snygga till lite här <3. Så nu är det till att skärpa sig!!

Dagen har varit SNÖIG minst sagt, så vi har mestadels hållt oss inne (iaf jag) N och E var ut och skottade en vända på eftermiddagen. Det har säkert kommit 2 dm snö!! och i skrivande stund så snöar det fortfarande.
Min "lilla" son är här över helgen på blixtvisit <3 och det är alltid lika mysigt. Tyvärr så ses vi ju inte så ofta numer pga att han spelar badminton så ofta, så man lär passa på att umgås när han väl är här. Förresten så fyllde "lillkillen" 16år igår! (herregud vad jag känner mig gammal).

Japp...detta får var nog för idag tror jag. Ska sätta mig i soffan lite och umgås med Tv:n nu. Njuta av lugnet som blir när lillmonstret har somnat =)

Vi Hörs.....

RSS 2.0