Frågetecken????

image37

Btw...är det någon som läser den här dyngan??? Ja, förutom min kära Systeryster då??? Det skulle vara lite kul att veta...


Trött och ont i magen.....

Har inte tänkt att bli så långrandig ikväll...Känner mig inte alls pigg och magen skriker att den har ont. Så det blir att ligga soffa med filt.
Har precis nattat lillmonstret, så nu är det iaf lugnt. Niclas jobbar kväll , frågan är om jag orkar invänta honom.

Dagen har inte precis bjudit på några ovanligheter..Niclas mamma var här på besök i förmiddags, så det blev lite fika och snack vid köksbordet. Erik har busat och stått i som alla andra dagar =) jag förstår inte hur han orkar?? Den dagen han är kolugn, ja då måste det vara något fel..
Japp...så nu kan vi lägga ytterligare en dag till handlingarna...

Är nog tvungen att  gå och ta mig en Alvedon nu, och se om magen kan bli glad igen...

So long......


Åh, fy f-n va bra.....!!

Gårdagen va helt som förväntat, så j-a bra!!!
Vi började väl resan härifrån byn vid ca 12,30...som jag hade tänkt så stannade vi till i B-länge en sväng för att kika lite affärer på jakt efter ett par byxor. Hittade faktiskt ett par svarta på VeroModa/Only som skulle få duga till kvällen...Sedan stressade vi igenom några affärer till innan vi strosade bort till min absoluta favvo-pizzeria alla kategorier.
Så dömätta fortsatte vi resan neröver mot Sthlm och "Allhuset", där Hocico skulle spela. När vi började närma oss, frågade jag min kära man om han hittade, eftersom tre ggr av tre så lyckas vi alltid köra fel...Oooja, visst hittade han..NOT!! Vi lyckades köra fel återigen :) Och kör man fel i Sthlm så tar det evigheter innan man kommer på rätt köl igen..men, men...vi hade väl inte så där jättebråttom , vi var väl framme vid sjusnåret.. Insläpp klockan 20:00..Bara att vänta då. Eftersom jag skulle svida om så begav vi oss till en mack strax bredvid och lånade toan..Inte så trevligt men vad gör man inte?
Väl inne på Allhuset så var det bara att bänka sig på en stol, kolla lite folk och förundras över hur fasligt "gammal" man blivit..Lokalen fullständigt vimlade av en massa "titta-på-mig"-brudar i storleken 18-20 år...Fastkletade i någon söt lite synthpojke...
Det var meningen att de skulle börja spela kl 22 men tiden tickade iväg till framåt 23 innan  Hocico började spela..De började med ett nice intro...Erk studsar in på scen och ska börja sjunga på första låten...och....det hörs inte ett ljud..WTF?? De går av scen..staff drar för draperier och börjar checka vad i helsike det är som är fel???
Gick ut och rökte en sväng och när vi kom in igen så gjorde de ett nytt försök..Introt igen..Erk kom instudsandes... och...Det funkar!!
De levererade den ena bra låten efter den andra...och man har så svårt att stå still..jag kan bara sammanfatta det hela med att HOCICO är bara så fucki`n bäst!!
Hemresan var ju det värsta..våran tidsplan sprack ju iom att allt blev försenat...Tyckte så synd om Niclas att han var tvungen att köra hem, han var ju minst lika trött som jag..Men allt gick bra..jag satt och smålurade lite och kollade så att han inte somnade!! Strax utanför B-länge så höll det på att smälla med ett par rådjur..men det gick bra...rådjuren sprang in i skogen i lika förskräckta som vi!
Vi kom hem 4:30, stupade i säng..gick upp 10:00. Drack lite kaffe sen stack vi och hämtade vårt lillmonster. han blev glad att se oss igen och allt hade gått bra hos Katta..
Så idag har det inte gått i många knop..man känner sig nästan bakfull. Men de är det värt!!

Japp, det var det..nu blir det soffan resten av kvällen..
So long....
P.s laddar upp lite bilder från spelningen en annan dag D.s


Imorgon smäller det....!!

image35

Nu är det dags för våran resa till hufvudstaden och spelningen med mina gudar från Mexico!! Hur jag har längtat!! Det ska bli fantastiskt kul...
Så nu sitter jag här rakt upp och ner, nyklippt, nyfärgat hår och hundra tankar om vad jag ska ha på mig?? Har kikat igenom garderoben typ hundra ggr, men hittar ju inget som känns kul...Och skulle jag mot all förmodan hitta något så har jag iaf inga skor som passar till...Iofs så hade vi tänkt komma hemifrån vid lunchtid imorgon och då hinner vi nog förbi Kupolen som hastigast innan vi fortsätter neröver...kan tänkas att jag kanske hittar något där att ha på fötterna.
Suck..varför ska det alltid vara såna problem att hitta nåt att ha på sig??
Lillmonstret ska vara hos Katta och busa ;P. Vi får väl tebax honom när vi har sovit klart på lördagen. Förhoppningsvis så kommer vi inte hem så hemskt sent på natten. Hocico börjar spela kl. 22 , så vi borde vara på väg hemåt vid 24. Antar att vi kommer att vara helt döda, men det är det värt!!

Annars kommer väl kvällen att gå i lugnets tecken. Idag är det ju torsdag så det blir att spendera den i soffan tittandes på Antikrundan, Private Practice och avsluta med Kitchen Nightmares...Sen blir det natta....
Återkommer väl på lördag med rapport om hur spelningen va...

So long....


Finally....!!


Här har det varit dött av förklarliga skäl...Vår kära lilla dator var på väg att ge upp, så vi var tvungna att lämna iväg stackaren till farbror Emil..Efter en välbehövlig omformatering och lite diverse uppdateringar så funkar den nu utan
problem. Den suckar knappt längre.
Iofs så kommer jag nog att få min egen lilla leksak snart..eftersom Niclas kommer att få dubbla löner så har lilla jag önskat mig en alldeles egen bärbar dator =)Det ska bli suveränt skönt!!

Under den här tiden som gått har det väl inte hänt så värst mycket..vi har levt vårt lilla "svenssonliv" precis som vi brukar. man vaknar, äter, jagar busunge, äter lite till, dönar på soffan och lägger sig igen.
Var till mommo igår en sväng och snacka lite skit..Har varit lite dålig med att hälsa på henne på senare tid, men nu har jag tänkt bättra mig. Man vet ju aldrig hur länge man får ha henne kvar ju...Och när jag bor så pass nära så vore det väl f-n om jag inte ska orka masa mig dit då och då.

Nä..nu tänker jag runda av detta för nu..ska hoppa ner i soffan och kolla tv lite..
So long.....
 




Visst är det så....=)



Den här bilden fick jag av en polare på Facebook....Tänk så rätt hon har image29....

P.s klicka på bilden så blir den större D.s


Söndag hela dagen....



Det har varit en gråmulen och regnig söndag idag i många avseenden...Vaknade lite senare än de andra idag och gick upp med ett ganska bra "morgonhumör" (så bra det kan bli utan kaffe i magen iaf) tittade in i vardagsrummet och fick en riktig "käftsmäll"..vad det var som hände kan vi ta en annan gång...Det fick i alla fall min värld att rämna lite till.
Och den händelsen har nog i stort dominerat min dag...
Vi har inte gjort något speciellt utöver det vanliga utan bara varit inne och pysslat. Vädret har ju inte varit inbjudande nog för att gå ut på promenad..Tidvis så har det spöregnat. Så vi har nog haft det bäst inne tror jag.

I detta nu så sitter min son och äter sin kvällsgröt , nybadad och gosig..Efter det så blir det till att sussa sött för honom.För min egen del så vet jag inte vad jag ska hitta på..det blir väl soffan ett tag antar jag..
 So long....


HELVETES J-A SKIT !!!!

image24


Precis...idag var det dagen då det skulle krigas om en förnyat kontrakt i elitserien eller att spela i kvalserien för Mora IK...och vad hände, jo de lyckades med bedriften att spela ner sig i kvalserien..Här har man suttit framför radion i tre perioder och våndats, för att i förlängning tappa allt så snabbt image23....men men, det är väl bara att kämpa på som bara den nu då...
Näää...nu måste jag gå ut i kylan och svalka av mig lite..
See you laterz....


11 saker jag är fruktansvärt trött på....!!

  1. Att vara så jävla trött hela tiden....
  2. Att folk är så fruktansvärt ego.....
  3. Att folk lovar- men att sen hålla något det verkar vara svårt...
  4. Dåliga ursäkter....
  5. Vintern...
  6. Att för jämnan känna sig missförstådd, värdelös...
  7. Att inte någon lyssnar på mig..på riktigt alltså....
  8. Att man bara duger ibland...
  9. Att aldrig ha några pengar....
  10. Att vara otillräcklig....
  11. Att vara mig......


Tråkigt.....

Uscha mig..idag har det nog varit årets tråkigaste dag ...Vi har tamej sjutton inte gjort ett dyft. Men det kanske måste vara så ibland för att man ska uppskatta det lilla roliga som händer ibland...
Jag har iof rensat igenom lite kläder i garderoben och plockat ur sånt som inte passar eller används längre. Det är ju onödigt att de hänger där och tar plats. Har väl tänkt att jag ska slänga ut lite på tradera så småningom. Tog lite kort som hastigast, men blev inte helt nöjd. Det blir väl till att ta nya när jag har ork och lust. Ska jag erkänna så börjar jag bli lite smått trött på tradera och en del människor som ropar in saker...Det ska gnällas på typ allt..de ropar in saker men kan inte klara av att betala i tid. När man sen skickar påminnelse så får du fan för att du inte visste att människan ifråga har varit bortrest och inte kunnat betala i tid. Vad jag vet så jag och kommer inte att förbli någon spåkärring. Jag blir så trött på människor ibland!!

Men...idag är det ju onsdag och då vankas det ju Grey`s Anatomy, så nu tänker jag inte sitta här och reta upp mig utan bänka mig i soffan för ännu ett avsnitt av favvo-serien....

So long.....


Onödigt vetande.....

Har du pojkvän/flickvän? Jag är sambo och gift.....
Är du kär? Allting är ju relativt...
Hur tidigt stiger du upp? Alldeles för tidigt!!
Vem/vilka vet mest om dig?  Antagligen min man...
Gillar du att slåss? Icke....

Vad ska du göra ikväll? Glo på Cityakuten...

När var du senast full? Oh...Bra fråga...lääängesen...
Har du utländska föräldrar?  Nej...
Var har du ont? I nacken och ryggen....
Är du bra på att måla? Nope!
Vem kramade du senast? Min son...
Vad längtar du till? Vår å värme...
Vad heter dina husdjur? Hilda..vår lilla misse...
Har du körkort? Nej....

Favoritgodis? Choklad....
Morgon- eller nattmänniska? I vanliga fall nattmänniska...
Sparare eller slösare? Slösare....

Har du några homosexuella vänner? Tror inte det iaf...

Bio eller promenad? Både och....
Är du kittlig? Japp.....

Rädd för insekter? Spindlar är inte min starka sida....
Anser du att du är stark? Ganska...


Vasaloppssöndag....

Dagen idag har nog nästan helt gått i Vasaloppets tecken. Det är ju i det närmaste tradition att gå upp strax före åtta på morgonen och se alla dessa "skidgalningar" ge sig iväg nio mil söderut mot målet i Mora. Och självklart hör till detta en mumsigt god frukost i soffan image22. Efter att vi spenderat förmiddagen framför teven blidde det lite middagssovning för lillstumpen.
När Erik hade vaknat igen så åt vi lite mellis och begav oss in till Mora för att se detta fenomen live inne i Mora. Den här veckan har ju sina nackdelar oxå, halva stan spärras typ av och det är fruktansvärt svårt att ta sig fram...Det är människor och bilar om vartannat. Men samtidigt så lever ju "byn" upp lite oxå. Läste nånstans i någon debattartikel att man tyckte vasaloppssöndagen skulle göras om till våran nationaldag, själv tycker jag nog att det är lite överkurs. Men nog är det en folkfest alltid!!
Vi sprang väl omkring ett tag och kikade in alla trötta åkare som var på väg in i mål. Stötte på min pappa och min moster där oxå. Till slut så tröttnade lillgubben ur och det var väl bara att pysa hemöver.
Efter det så har det inte hänt så mycket...

Nu har jag precis lagt Erik och min käre man har stuckit iväg för att handla varsin pizza...Den borde vara på ingång snart tycker jag??
Så nu tänker jag lämna den här burken ett tag...mumsa lite pizza och kanske se någon bra film..

So long....

RSS 2.0