Åh, fy f-n va bra.....!!

Gårdagen va helt som förväntat, så j-a bra!!!
Vi började väl resan härifrån byn vid ca 12,30...som jag hade tänkt så stannade vi till i B-länge en sväng för att kika lite affärer på jakt efter ett par byxor. Hittade faktiskt ett par svarta på VeroModa/Only som skulle få duga till kvällen...Sedan stressade vi igenom några affärer till innan vi strosade bort till min absoluta favvo-pizzeria alla kategorier.
Så dömätta fortsatte vi resan neröver mot Sthlm och "Allhuset", där Hocico skulle spela. När vi började närma oss, frågade jag min kära man om han hittade, eftersom tre ggr av tre så lyckas vi alltid köra fel...Oooja, visst hittade han..NOT!! Vi lyckades köra fel återigen :) Och kör man fel i Sthlm så tar det evigheter innan man kommer på rätt köl igen..men, men...vi hade väl inte så där jättebråttom , vi var väl framme vid sjusnåret.. Insläpp klockan 20:00..Bara att vänta då. Eftersom jag skulle svida om så begav vi oss till en mack strax bredvid och lånade toan..Inte så trevligt men vad gör man inte?
Väl inne på Allhuset så var det bara att bänka sig på en stol, kolla lite folk och förundras över hur fasligt "gammal" man blivit..Lokalen fullständigt vimlade av en massa "titta-på-mig"-brudar i storleken 18-20 år...Fastkletade i någon söt lite synthpojke...
Det var meningen att de skulle börja spela kl 22 men tiden tickade iväg till framåt 23 innan  Hocico började spela..De började med ett nice intro...Erk studsar in på scen och ska börja sjunga på första låten...och....det hörs inte ett ljud..WTF?? De går av scen..staff drar för draperier och börjar checka vad i helsike det är som är fel???
Gick ut och rökte en sväng och när vi kom in igen så gjorde de ett nytt försök..Introt igen..Erk kom instudsandes... och...Det funkar!!
De levererade den ena bra låten efter den andra...och man har så svårt att stå still..jag kan bara sammanfatta det hela med att HOCICO är bara så fucki`n bäst!!
Hemresan var ju det värsta..våran tidsplan sprack ju iom att allt blev försenat...Tyckte så synd om Niclas att han var tvungen att köra hem, han var ju minst lika trött som jag..Men allt gick bra..jag satt och smålurade lite och kollade så att han inte somnade!! Strax utanför B-länge så höll det på att smälla med ett par rådjur..men det gick bra...rådjuren sprang in i skogen i lika förskräckta som vi!
Vi kom hem 4:30, stupade i säng..gick upp 10:00. Drack lite kaffe sen stack vi och hämtade vårt lillmonster. han blev glad att se oss igen och allt hade gått bra hos Katta..
Så idag har det inte gått i många knop..man känner sig nästan bakfull. Men de är det värt!!

Japp, det var det..nu blir det soffan resten av kvällen..
So long....
P.s laddar upp lite bilder från spelningen en annan dag D.s

Kommentarer


Alla kommentarer modereras. SPAM godkänns inte på några som helst villkor. Tänk på vad du skriver för ditt IP-nr loggas

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
VIP

Mail: (obligatorisk, men publiceras ej)

Hemsida/Blogg:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0