Nu går flyttlasset.....

Ledsen att jag varit dålig på att skriva här på sistone, men flytten har tagit all tid. Jag och N har hållt på att köra bort kartonger hela veckan så att vi slipper sånt imorgon.
Ja imorgon går äntligen det stora flyttlasset. Det som vi har väntat på hur länge som helst på känns det som. Det som oroar mig en del är att det finns hur mycket somhelst att fixa med i lägenheten. Nu när man har sett lägenheten tom så syns ju alla skavanker på ett helt annat sätt. Trodde faktiskt inte att den skulle vara så sliten som den är =(( .Sunkiga tapeter och hål i taket i ett av sovrummen. Ångrade nästan mig ett tag där...Men vi ska minsann snacka med hyresvärden om detta. Vi har ju blivit lovade omtapetsering iaf, men det finns ju en hel del annat för honom att åtgärda oxå!! Det ska nog bli bra tillslut =)

Eftersom vi flyttar imorgon så kommer vi att vara uan bredband ett tag nu, kan inte säga hur lång tid det blir. Man kan ju alltid hoppas att Felia jobbar snabbt =) Men jag dyker upp här igen så fort internet funkar igen.....

Vi höres....


Glädjande besked......

Äntligen!!! Hon ringde i förmiddags för att tala om att lägenheten är tom nu =)) Hyresvärden kommer och besiktar den imorgon och hon dyker sen förbi med nyckeln till lägenheten. Guud så gött! Då kan vi ju börja så smått att flytta bort en massa kartonger bort dit. Alla möbler och sånt kommer vi att ta nästa lördag när Pappa kan hjälpa till. Det ska bli så skönt att slippa den här vidriga lägenheten nu.
Efter det beskedet tog jag ett litet ryck med lite packning igen. Har passat på att tvätta lite mattor oxå, skönt om dom är rena och fräscha till nya lägenheten. E och N satte jag framför lite "bompaspel" vid datorn, det är typ det enda sättet att få lite packningsro här   =p . Så nu är det staplade kartonger utefter varenda vägg här tror jag.

Kvällen bjuder nog inte på så mycket mer än TV-tittande. Nya Robinson börjar ju ikväll så det lär man väl kolla in antar jag.
Vi höres....


Hello.....

Nu har det gått nästan en vecka sedan jag skrev här. Fn vad dagarna går fort nuförtiden?? Faktum är att jag har enkelt haft fullt upp här hemma. En massa fix på dagarna och när kvällen kommer så är man alldeles för sliten för att ens orka skriva.
Packningen är nästan klar nu =) så nu sitter jag och väntar på att människan som bor dit vi ska flytta får tummen ur arslet och hör av sig! Det hade ju varit trevligt att veta om det blir flytt nästa helg....
I övrigt ser det ut precis som vanligt här. Lillkillen busar vidare :) Jag får små sammanbrott med jämna mellanrum :P Senast idag då gangstern satt och duschade sig i mjölken han skulle dricka till melliset i morse. Jiippiiee!! han är allt bra gosig lillkillen.

Ikväll så är det TV-kväll för hela slanten. Antikrundan från Mora igen och efter det "Lyxhoran" tätt följt av Gordon`s Kitchen Nightmares =) . Så blir det ....

Vi höres....


Reformation 1.......


Vad kan bli bättre på denna otursdag Fredag den 13:e att VNV Nation äntligen släpper den hett efterlängtade, sedan länge omtalade Reformation 1 till förhandsbokning? Ja, det vet inte jag =) Tyvärr så är mitt konto tömt så jag får vackert vänta en vecka tills jag kan beställa den =((Och förhoppningsvis så finns det ett ex kvar till mig då. Själva skivan kommer den 17:e April!! Jippie.......=)

Vi höres....

Ps om någon råkar ha sådär 200 spänn över skänk dom gärna till mig Ds


Torsdag.....

Spännande rubrik....
Har väl inte så mycket att förtälja denna Torsdag. Dagen har flutit på så sakteliga. N har jobbat hela dagen och jag och E har inte fått så mycket gjort. Hade tänkt att packa lite , men har varit lite lat idag. Det kan vara skönt att vara det ibland oxå, och jag kan lova att det händer inte så ofta.
Har pratat en del i telefon..Morsan ringde, och hon är alltid snacksalig. En timme går ganska fort när man har henne i örat. Iaf så verkar det som om hon kommer upp lagom till vår flytt i slutet av den här månaden. Då kanske man kan sätta henne på lite städning ; ) Efter att jag snackat med henne så slog jag en liten pling till lilla mommo, eftersom det gått någon vecka sen sist. Det är bäst att man hör av sig med jämna mellanrum annars tror hon att man antingen är tjurig eller har glömt bort henne. Inte kan man glömma bort henne heller =)
Så spännade har min dag varit...Nu blir det iaf TV för min del . Först Antikrundan och efter det "Lyxhoran" (lyxfällan)
Ha det......


Massagestaven....

Idag tror jag att jag blev utsatt för någon sorts dold kamera eller nåt. Jag har lagt ut en annons på blocket på vår säng och en TV-hylla. Så idag på eftermiddagen ringde det en kille och frågade om sängen fanns kvar och lite allmänt om skicket på sängen . Efter en liten stund så frågade han om sängborden som var med på bilden följde med på köpet och jag sa att om han ville ta dom så fick han gärna göra det, vi ska ändå köpa nya. Han undrade då om sängborden hade några lådor och jag svarade att det hade dom inte." Det var synd för min sambo vill gärna ha sängbord med lådor så att man stoppa ner exempelvis massagestavar och sånt" My god....hörde jag rätt?? Jag menar, vill man verkligen veta vad folk man inte känner stoppar i nattduksborden?? Förresten så tror jag inte att jag vill veta vad de jag känner har i dom heller :) jag blev stum och  mumlade fram nåt i stil med " ja det var ju synd! Gud så komiskt... Iaf skulle han visa sin kära sambo sängen och höra av sig. Har inte hört något än så jag antar att mina sängbord inte passade damen =))

Förövrigt så är det som vanligt här hemma. M har kommit till oss igen. Och som alltid så blir lillgubben så glad när hon kommer. E har förresten åkt traktor idag för första ggn, E och N fick hänga med en vända med killen som plogar häruppe där vi bor. Han såg ut som en stor sol inne i traktorn =)
That`s it for now...
VI höres....


Flyttröra....


Nu har det gått några dagar sedan sist jag skrev här. Har haft fullt upp med att packa här hemma och det går faktiskt som på räls. Och flyttröran sprider sig sakteliga från rum till rum =s . Det är faktiskt ganska roligt att pyssla på lite, framförallt så känns det som att man är ute i god tid för en gångs skull. De andra gångerna man har flyttat så har det blivit panikpackning samma vecka som man ska flytta, men nu kan man i lugn och ro rensa bort skiten och bara packa ner det som absolut ska med. Så nu kommer återbruket att fyllas på med ännu mera skit =)
Var förbi den nya lägenheten och mätte lite fönster och samt kollade in uteförrådet igår. Det står tomt så eventuellt kommer vi att börja tömma förrådet redan nu. Det kan ju vara bra att ha det gjort.
Ja, det är typ vad jag har pysslat med de senaste dagarna här hemma. Förutom att busa med lillkillen emellanåt då =)

Detta får avsluta inlägget för ikväll, för nu ska lilla jag kolla Mia och Klara på TV. Och hur sköna är inte dom ?? =)
Vi höres.....




Over and out.....

Ja då så var det slutspelat för den här säsongen. Almtuna vann ikväll. Fuck!!!!!


Problemas....

Har precis nattat lillkillen och tänkte jag kanske hinner med ett par rader innan jag ska slå mig ner i soffan och kolla hockeyn. Just nu är det periodpaus och det står 0-0 än så länge...Uscha mig, nu är det vinna eller försvinna. För att Mora ska få en plats i kvalserien så MÅSTE de vinna ikväll!! Håller alla mina tummar =)
Pratade med min käre far tidigare ikväll, och vi har fått lite mindre problem. Det var meningen att han skulle låna en lastbil från sitt jobb när vi ska flytta, men tyvärr så kommer inte det att gå nu =(( det hade ju varit perfekt med tanke på att säkert hela vårat bohag skulle få plats däri och därmed besparat oss en massa rundor fram och tillbaka. Men så kom han på att de hade ju faktiskt en väldigt stor släpvagn oxå så antagligen kommer vi att ta den istället. Så nu återstår det bara att fixa en bil med drag =)

Idag har vi väl inte haft så mycket för oss. Det är ju egentligen "kyrkisdag" på Onsdagar men tyvärr så var det inställt idag =( så vi har roat oss här hemma istället. N jobbar ett riktigt hästpass idag, från 12:30 till 21:30 så han kommer nog att vara helt slut när han kommer hem.
Nää, nu blir det hockey för min del....
Vi höres....


Utmana storbloggarna......




Kikade in på DesignaDinBlogg och hittade ett inlägg  där som handlade om att dra igång ett välgörenhetståg. Han som driver DesignaDinBlogg vill utmana alla "storbloggare där ute att skänka lite av sin inkomst som de får in på bloggandet till välgörenhet. Ett mycket bra initiativ av honom tycker jag!! Så hjälp till att sprida detta vidare nu! För att läsa hela inlägget så kika in på DesignaDinBlogg.


Not so good......

Förstår inte riktigt vad det är med min kropp?? Känner mig allmänt svag och darrig i kroppen. Orkeslös lixom....
Igår kände jag mig helskum. Skulle till att dammsuga en sväng och plötsligt blev jag alldeles darrig i benen och hjärtat slog väldigt fort. Kändes ungefär som om man fick ett jätteblodsockerfall. Slog mig ner på soffan och tog det lite lugnt en stund, men det ville inte riktigt släppa. Inte förrän någon timme så kändes det lite bättre. Det kanske är dags att ringa och få en läkartid och kolla upp detta.

Nåja, idag har det känts lite bättre iaf. Katta ringde och ville ha med mig in till Mora och handla lite. Och inte mig emot, det behövdes en hel del här hemma. Så N och E fick snällt stanna hemma =) Annars har det inte hänt så mycket mer än så.
N har pyst iväg och jobbat så han kommer inte hem förrän 21:30 ikväll =( Just nu så ligger E och tittar på Drömmarnas trädgård under täcket på soffan. Det blir väl läggdags för lillgubben om inte allt för länge å efter det så tänker jag fortsätta ta det lugnt i soffan. Yes!!
Just det..om en timme så blir det nervpirrande playoff-hockey oxå. Mora är ju piskade att vinna den här matchen mot Almtuna annars är det väl slutspelat....
Ha det....


Vasaloppssöndag.....


Som varje år den första söndagen i Mars så går Vasaloppet av stapeln och väldigt många människor bänkar sig framför TV:n för att se detta spektakel. Så oxå i detta hemmet =) man måste lixom se.....och faktiskt så fick jag tillåtelse av lilla busen, han har lekt jättebra hela förmiddagen. Trodde att han skulle bli tokig om han inte fick se "Bompa" som han brukar, men ikke =) Vi har ju varit helt själva idag då N har jobbat och M stack iväg på skotertur till vasaloppsspåret med sin pappa.
Men det har gått bra det med.

Har börjat med den roliga (not!!) packningen så smått. Har varit inne i M:s rum på eftermiddagen och packat diverse grejor som hon inte kommer att behöva. Det var skönt att få rensa igenom  hennes rum ordentligt, min lilla dotter är nämligen en riktig samlare av precis allt tror jag. En hel del hamnade i papperskorgen av allt detta. Tyvärr så tog kartongerna slut så jag var tvungen att sluta. Typiskt när man har kommit igång så bra!!

Ikväll blir det nog att kika på lite film tror jag, om älsklingen har lust vill säga. Om han inte däckar inne hos E nu då...de har precis gått och lagt sig för natten. Jag ska iaf ta och fixa mig något att äta..I`m starving!!!

Vi höres.....                       

RSS 2.0