Borlänge tur och retur.....

Var totalt dödstrött igår när vi kom hem så jag hade faktiskt ingen ork till att blogga. Men det går nog säkert bra att plita ner några rader idag =)
Som sagt så var vi ju till Borlänge fram och tillbaka för att hämta en säng till E. Det första vi gjorde var att åka förbi min kära syster och hennes sambo som tydligen fortfarande låg och sov när jag ringde och förvarnade. Kan tänka mig att de fick ett chockuppvaknande när hela familjen Sjöström kom instormandes( muuuahaaaha) och krävde att få kaffe =p. Passade på att ge E lite mat oxå innan vi skulle fara vidare. Tror inte att vi var där så hemskt länge, men nog hann Lilla monstret fara runt och utforska tant Mia och farbror B:s hela inredning =)han kunde konstatera att de hade en himla massa döskallar överallt.

Efter fikapaus hos syster så begav vi oss till Kupolen för att hämta upp sängen och ta en liten shoppingrunda. Tog en tur förbi Lagerhaus med förhoppningar att hitta något kul till nya lägenheten, men hittade faktiskt inget roligt. Det är konstigt det där..ibland är man supersugen och shoppa och hittar massor, men igår så hade jag nog inte den där lusten att handla.
Turen på kupolen var snabbt avklarad.
Well, hade lovat ungarna att vi skulle svänga in på Barnens Hus och så bidde det. E tyckte nog att han kommit till paradiset för han ville ha typ allt han såg =) till slut blev det lite Byggare Bob-duplo iaf och M hittade någon Littlest Pet Shop grej hon ville ha.
Ja det var väl ungefär det vi hann med. Efter det så styrde vi kosan mot Mora igen.
Det är kul att fara iväg sådär men det är alltid så mycket skönare att komma hem faktiskt. E som inte hade sovit ett smack på hela dagen somnade som en stock efter kvällsfikat. =)Kvällen spenderade jag i soffan och slötittade lite på Let`s dance tills jag stupade i säng klockan kvart i tio.

En utslagen hjälte......

Idag har det varit lugnt och kommer nog att förbli så. Borde packa lite men har ingen lust. Nu blir det iaf lite kaffe och en cigg....
Vi höres....

Kommentarer
Postat av: Maria

Tack så mycket süsterüster :P



Hihi...ja det var verkligen en utslagen hjälte där. En hård dag för Inspektör E ;)



Det var skoj att ses iaf..och goda kakor hade ni med er också. Kramen

2009-03-01 @ 18:14:36
URL: http://hecate.se


Alla kommentarer modereras. SPAM godkänns inte på några som helst villkor. Tänk på vad du skriver för ditt IP-nr loggas

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
VIP

Mail: (obligatorisk, men publiceras ej)

Hemsida/Blogg:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0